Close Please enter your Username and Password
Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
Password reset link sent to
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service
Still not a member of BigChurch?
Sign up for FREE now, so you can view spiritgirl61's photos, and thousands more!
8 Members Online NOW!*   117 New photos this week!    Active Members!*

spiritgirl61
DIAMOND IN THE ROUGH SHARP AS A TACK AND LOVING TOO
 Standard Member

Last Visit: More than 3 months
Member Since: March 29, 2006

Only members can view photos.
Click here to become a member.

spiritgirl61's Information:
 
Gender:   Woman
Birthdate:   January 9, 1961
(63 years old)
Lives in:   Milford, Delaware, United States
Height:   5 ft 6 in / 167-170 cm
Body Type:   BBW
Smoking:   I'm a light/social smoker
Drinking:   I'm a light/social drinker
Race:   Prefer not to say
Speaks:   English
Education:   Prefer not to say
Marital Status:   Divorced
Occupation:   LPN/ DISABLED TEMPORARALY
Level of Faith:   He is my life, my reason for being
Denomination:   Prefer not to say
Have Children:   Prefer not to say
Want Children:   Happy with what we have



   
63 year old Woman in Milford, Delaware, United States Looking For: Men

Profile for spiritgirl61
I,M PRETTY EASY GOING IN MANY WAYS I WOULD LIKE TO NOT BE AS EASY GOING. I,M GROWING AS AN INDIVIDUAL AND A WOMAN AND I,M SO THRILLED THAT I HAVE REACHED THIS TIME IN MY LIFE. . I,M ALSO IN MOURNING FOR A WANDERFUL 23 YRAR OLD AND UP TILL NOW THIS HAS BEEN MY HARDEST EMOTIONAL BATTLE WITH SATAN. I,M NO ANGEL BUT I NEVER HAVE A QUEST TO HURT ANYONE OR ANYTHING. I AM NOW ABOUT 60 POUNDS OVER MY NORMAL WEIGHT BUT I KNOW THE LORD WILL GUILD ME IN THE DIRECTION TO LOSE THE EXTRA AND GET MY ENERGY BACK THAT EXTRA WEIGHT STEALS. I DO LOVE TO READ AND GOOD MOVIES ,MOSTLY SUSPENCE THRILLERS. AND I LOVE MANY OF THE OLD BLACK AND WHITE FLICKS. MUSIC TOO I ENJOY ROMANTIC R&B TO ALTERNITIVE ROCK AND ROLL NOT EXCLUDING SOME CLASSICAL AND COUNTRY. I,M IMAGINATIVE AND I REALLY DONT LIKE TO BE BOSSED AROUND BY MY SPOUCE ... BUT IN RESPECT I DO NOT CREATE QUARRLES ABOUT THE SMALL STUFF. AND I WONT TOLERATE BEING HARRASED BY MY MATE OVER THE SMALL STUFF... AND IF WE HAVE A DISAGREEMENT ON WHATS SMALL OR LARGE ... ILL CALL DOC PHIL. :) LOVE ANIMAL, I,M MORE A PERSON THEN CAT BUT I CAN DEAL. I DO LIKE PUBLIC DISPLAY OF AFFECTION AND I AM TO A POINT THE JELOUS TYPE . MAINLY BECAUSE I WANT TO BE EAQUAL IN THE EMOTIONAL AREA IN A RELATIONSHIP I RESPECT MY MAN AND MY FRIENDS AND FAMILY FIRST .. NOT IN THAT ORDER . GOD, MATE, AND MYSELF I WAS A PROFESSIONAL NURSE FOR 16 YEARS AND I,M NOW TRYING TO FIND A NEW STAY AT HOME PART TIME INCOME FOR I,M ON DISABILITY. NOW THAT I HAVE JUST TOUCHED THE TIP OF THE ICE BURGE ABOUT MYSELF ILL MOVE ON TO MY IDEA OF A GOOS FRIEND /MATE

My Ideal Person
DEVOTED TO GOD AND HIS FAMILY BELIEVES IN NOT HAVING SEXUAL RELATIONS BEFORE MARRIAGE.( THAT S THE BEST WEEDER FOR THE ONE NIGHT STANDERS OR THE NON SERIOUS TYPE. AND I REALLY CANT BE BOTHERED WITH MEN THAT DO NOT ACCEPT MY CHILDREN BECAUSE THEY ARE AWSOME LOOKS AND MONEY IS NOT A BIG DEAL AS LONG AS IF WE BECOME SERIOUS THE OTHER PARTNER AND CHILDREN INVOLVED WILL BE TAKEN CARE OF JUST FOR AWHILE I DEWSS CASUAL AND AM VERY COMFORTABLE IN ANY SETTING AND I AM LOOKING FOR SOMEONE THAT WILL ACCEPT ME AS I AM. I LOVE GOD AND JESUS AND AM INCLINED TO BE A NATURALIST. I BELIEVE THAT I CANT HAVE AN OPIONION ABOUT A SUBJECT UNLESS I HAVE FACTS. SO I INTERNET SURF ALOT . KIDS ARE GREAT THE MORE THE MARRIER AND ANIMALS ARE COOL AS LONG AS ITS A DESISION MADE IN A SERIOUS DISCUSSION. THE MAN WHO MAY WANT TO MEET ME NEEDS TO BE MENTALLY SPIRITUALLY AND EMOTIONALLY STRONG WITH NO CROSS DRESSING AND TRANSVESTIGHT STUFF. SHERAL CROW SAYS IT IN A SONG ARE YOU STRONG ENOUGH TO BE MY MAN.


Members near Milford, Delaware, United States
View More Listings